tisdag 27 april 2010

Varmare temperaturer.

Lite mera vårtecken, äntligen håller temperaturen för lite mer somriga blommor. Idag har jag varit på plantagen och köpt en av favoritblommorna som är pelargonen. Ska nog åka och köpa mig en mårbackapelargon också tror jag de är ju bara för ljuvliga, men lite dyrare dock.

Ett annat vårtecken som det var hög tid för var att olja in balkongbord och även golvet fick sig en omgång.......


............Och så här fint blev det, så nu är det bara ut och njuta när det ska bli varmt och skönt i veckan.Tro det eller ej men nu har det hänt igen fast jag hade sagt att det sista trädet var köpt för min del. Har hittills tagit död på tre olivträd och hade insett att det var nog ingenting för mej det där med olivträd, men idag stog det ett där och bara bad om att få följa med mej hem så sagt och gjort nu är jag än så länge lycklig ägare till ett olivträd igen ( vi får se hur länge det varar).
Ha det så bra kram Petra!
3 kommentarer:

Paula sa...

Det ser verkligen vårigt och mysigt ut. Får nog ta tag i lite här hemma också. Är hemma med minstingen som klagat på ont i magen + att en tjej på dagis kräktes häromdagen, men kanske falskr alarm =)

Snäckskalsdalen sa...

Vilken fantastisk pelargon! Så knubbig och fin och med blad ända ner.
Och ett nyoljat utebord - japp, då är det allt vår ordentligt.
Härligt!
Kram
Agneta

hemma på Hasselgatan sa...

Jag är sååå avundsjuk på din stooora balkong.
Visst är det härligt med mårbacka, vet att det finns en sort som är nästan likadan, men billigare.(hade såna förra sommaren)
Bordet blev ju som nytt.
Kram