söndag 14 mars 2010

Veckan som gått.

Nu i veckan har det varit de stora stövlarna på och uppkavlade armar. Har nämligen varit på landet och skottat snö för att de kära hantverkarna och jag själv över huvud taget skulle kunna ta oss fram till huset för en första bedömning av vår vatten skada. Två snöskyfflar, lite blod, svett och tårar senare är där nu en ca 300 meter lång smal gång att spatsera i puh! Läckan var förresten en varmvattenberedare som hade frusit i köket.
Så nu blir det till att välja ett nytt kök, i alla fall vissa delar. Men vad svårt att välja det finns ju hur mycket som helst. Bilden ovan är från coastal living, fint tycker jag som älskar rosa. Men det kanske är dumt att binda sig så vid en färg utan det är bättre med något mer neutralt.

Här ett annat helt underbart kök från ett hus på särö i göteborgs skärgård. Men kanske ändå inte i vårat lilla kök på landet.


Och här ett annat lite mer modernt ( kanske lite för modernt). Ja! ni skulle höra oss på jobbet, det är husritningar och köksluckor, kuddletande på nätet och receptet på en underbar tiramisu som vi åt igår är det visst just nu hör jag. En salig blandning med andra ord. Fast lite jobbar vi också mellan varven och ibland jobbar vi helt förskräckligt mycket och hinner inget annat än just det. I veckan som kommer blir det mer hantverkare och landet resor, men även ett nytt inlägg om vårens framfart.
Ha det så bra kram Petra :)1 kommentar:

hemma på Hasselgatan sa...

Då har du fått din träning denna vecka...var inte P med?
Tur i oturen med vvberedaren, men hur gick det med golven? Byte där med? Snygga kök.
Kommer upp, kanske till påsklovet.
Kramar till er alla.