måndag 8 mars 2010

Positiv?


Nu hade jag bestämt mig inget mer negativt om vintern utan lite mera positiva tongångar här på bloggen som tex att nu har äntligen den första tvätten fått torka ute på balkongen och den torkade faktiskt också härligt!
Allvarliga funderingar på det här med hus utomlands har dykt upp med allt tätare intervall på sista tiden, och det är nu det tråkiga börjar igen. Mannen och jag var ute i sommarstugan nu i veckan och kom faktiskt in denna gången (vilket inte jag gjorde förra veckan när jag var där pga att dörren hade slagit sig). P började spola i kranarna och kolla så allt fungerade och vi gick runt och kollade så inte mössen hade ätit upp soffgruppen och liknande vilket hände härom vintern. Efter ett tag upptäckte jag en pöl framför diskbänken och började kolla vad nu detta var!! Hm.... hela köksgolvet liksom chippade och vatten tittade fram mellan golvbrädorna NEJ NEJ NEJ! och liknande var det tyvärr i barnens rum också.

Nu är det ju så att jag alltid har drömt om att bo på en husbåt men inte ett båthus kanske. Så denna veckan ska jag ägna mej åt brunnsborrarföretag och försäkringsbolag, samt en hel del snöskottning så att dessa företag överhuvudtaget ska kunna ta sig fram till stugan. Så gick det med mina positiva intentioner, men i morgon så.... nya vårtecken på gång.
Ha det så bra kram Petra.


3 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Men stackars er som råkat ut för detta.
Jobbigt med försäkringsbolag osv. Hoppas nu det ordnar sig till det bästa ändå.
Som om det inte räckte med att ta sig igenom denna långa, kalla vinter...
Funderar på vårtecken här...neej Vättern ligger frusen, så här blir våren SEN. Kanske mot midsommar...
Hör av mig.
Kramar

Skaparglädje sa...

Härligt att kunna torka tvätt ute, det doftar så gott om tvätten.
Kram Anne-Lie

Snäckskalsdalen sa...

Det är INTE kul. Det är då man allvarligt funderar på en definitiv flytt. Grejen är väl tyvärr att det finns andra irritationsmoment på andra ställen. Det är charmigt och exotiskt hos oss här i Norden......?!
Lycka till, kram
Agneta