tisdag 27 oktober 2009

Näradödenupplevelse


(Obs! inte jag på bilden, om någon trodde det)

Jag har ju under ca ett halvårs tid hållit på att springa spåret och kört lite övningar hemma efter bästa förmåga ca 3 dagar i veckan. Varje gång i spåret har varit lite av en nära döden upplevelse och jag har bara väntat på den dagen då allting bara lossnar och det känns lätt att springa. Detta har dock ännu inte inträffat tyvärr men skam den som ger sig. Nu har jag känt att jag behöver ett alternativ till att springa i spåret eftersom vädret inte gör att det känns lättare att ge sig ut precis.


Så idag hade jag bokat en tid med en instruktör på ett gym här i stan som gick igenom maskiner och övningar i 1 och en 1/2 timme och det kändes faktiskt roligt. kroppen och styrkan i musklerna finns det dock en hel del att jobba på förstog jag ( och känner också väldigt väl av just nu i form av en formidabel träningsvärk).


Helgen som kommer blir det hotellvistelse för mannen och mej och mest till att titta på idrott eftersom tjejerna ska bort på handbollscup. Då passar vi på att ta en lillsemester samtidigt som vi får titta på dem. Det ska bli kul och skönt.

Ha det så bra från en mörbultad Petra.2 kommentarer:

Paula sa...

Så duktig du är. Jag vill också styrketräna men det är lite svårt att få tid till det. Skönt med hotellvistelse. Jag och Sambon ska låna ut barnen i morgon (onsdag) och sticka till Göteborg för en hotellnatt kram =)

hemma på Hasselgatan sa...

Syster duktig!!! Du har karaktär & vilja du. Kommer ni förbi på väg till eller från handbollscupen? Ha en skön helg där! Kram