torsdag 1 oktober 2009

Galen i....

..... Att äta frukost på sängen, det tycker jag känns lite extra lyxigt och njuter av i fulla drag. Det blir dock inte så ofta men det är väl också därför som det känns så mysigt.
.... Att tända mycket ljus och särskilt då doftljus med doften vanilj. Men andra ljus går förstårs också bra. Det är hög mysfaktor på levande ljus och nu är den tiden här i allra högsta grad. (Ska snart ut och skrapa rutorna på bilen för första gången denna höst och åka hem från jobbet).
.... Den finaste gatan i stan enligt mej, dessa engelska radhus är jag helt galen i och särskilt då kring jul när alla har satt upp ljus i träd och trädgårdar. Då måste jag alltid ta en liten sväng dit till mina barns stora förtjusning (Inte). Man blir som förflyttad till Elsa Beskows sagovärld med tant brun, tant grön och tant gredelin och snart är vi där igen.

Ha det så bra kram Petra.

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Önskar jag kunde gå i ide över vintern. Gillar inte kylan o halkan(men kan vara vaken adventhelgerna o jul).Håller med dig om det härliga området med radhusen.Det är verkligen som i Elsa Beskows värld. Det hör till att man åker där o njuter när man är uppe i sta´n i jultider. Årliga dosen, liksom (det är ju också mycket underhåll på gamla hus).Kram

Paula sa...

Hej! Jag tycker du har så mycket fina bilder på din blogg. Det har ju mamma också på sin. Gud vad ni är bra =)kram