torsdag 10 juni 2010

Skolavslutning 1

Idag går min minsta lilla tjej ut nian så det är en stor dag på många sätt. Livet är kanske inte riktigt det där trygga och välbekanta som man haft nu i nio års tid på samma skola. Nu blir det ny skola och nya klasskompisar och nya lärare på gott och ont.
Här en glad och ledsen tjej som slutat nian, jisses vad det kramades och gräts under och efter avslutningen. Vädret var tyvärr inte det bästa utan mulet och grått och lite regn som föll ner, så det blev jacka på.

Nu är tårtan uppäten och rosorna lite mer utslagna, C är ute med klasskompisarna och jag har lite jour, just nu hemifrån (man vet ju att allt inte bara är roligt en sån här dag tyvärr). Stora dottern som slutar ettan på gymnasiet i morgon är ännu hemma med ett gäng klasskompisar och spelar tvspel, hur trevligt som helst. Men snart ska de också ner på stan för att kolla på lite uppträdande som arrangeras. Då blir systrarna samlade och det känns ju alltid tryggt att de har varandra och ofta är på samma grejer.
Grattis så himla mycket C till väl genomförd grundskola !!!!
Kram !


2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Den där tårtan såg god ut.
Hoppas nu att J och C får ett härligt sommarlov.
Jag träffar er allt för sällan!
Kramar till er alla

hemma på Hasselgatan sa...

Förresten, det där med nattjouren...har ju haft det ett antal nätter för dig och syskonen...och har det fortfarande för C (i viss mån).