torsdag 3 juni 2010

En galen dag med tjejerna

Dagen började i alla fall lugnt med frukost och promenad med hunden. Passade också på att umgås lite med stora dottern som hade sovmorgon idag. Sedan blev det en cykeltur ner till stan för en lunchträff med B och M.
Det blev härliga tropikhuset i trädgårdsföreningen som blev valet för dagen eftersom vi ville sitta ute i det härliga vädret. Saken var den att 65 hungriga pensionärer hade kommit på samma tanke så det blev en viss köbildning kan man säga. B blev under kötiden lite varm och började vifta med brickan varpå hon slog till sig själv på överläppen (så himla typiskt henne), så nu har hon en liten röd prick där som påminnelse Hi! Hi! Maten var i alla fall god och vi fick till slut sitta i solen efter viss ommöblering.


Sedan blev det stan och shopping på programmet, kära B shoppade loss ordentligt och fick tag på två duntäcken och tre prydnadskuddar samt en jättesöt tvålpump. Det var det första vi handlade ( mycket taktiskt av oss). Alla stadens inredningsaffärer fick sedan besök av vårt härliga ekipage med kassar och våra ljuva stämmor inte att förglömma. Shoppingen kom dock av sig och jag fick inget handlat utan var rätt nöjd med att släpa på B`s kassar. Skulle ha velat sett hur det gick till med hela härligheten på cykeln, ja! cykeln hem.

Är nu rätt nöjd efter dagen i hemmets lugna vrå och ska fika med familjen, äpplepaj och vaniljsås Mm...
Ha det så bra kram Petra!


2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Du verkar ha haft en händelserik dag. Kan tänka mig B med alla kassar på cykeln. Hon borde ju ha landat mjukt om hon ramlat...
Kramar

lottens vita och gröna sa...

ojoj både härligt och lite jobbig då då, jag hamnar alltid med efter ett gäng pensionärer som alla ha stoooor beslutsångest, fniss!
må väl i solen! varmkram lotten