torsdag 17 juni 2010

Max och jag

Idag har jag sovit halva dagen efter att ha jobbat i natt. När jag väl vaknade igen på eftermiddagen var det ett underbart väder ute och jag kände ett stort behov av att ge mej ut. Så på med kopplet och ut med en till att börja med glad Max.
Som den ofta gör gick promenaden till Gamla Linköping, denna gång för att se om det hade blivit sommar där också och för att det är en så fantastiskt rofylld miljö.

Det vimlar av små genomtänkta tidstypiska detaljer, varför ser tex inte gatlamporna ut så här nu för tiden?


Eller detta huset, vilka fönster och dörrar. Repslageri varför hette det så? Slog man repen? Ja.. många tankar som väcktes. Max tunga hängde här rätt så långt ut kan jag meddela för dumma matte hade inte med något vatten på promenaden, och tidstypiska detaljer intresserar liksom inte honom lika mycket som vissa andra.Ja! tiden flyger verkligen iväg så det gäller att ta vara på alla stunder. Max är nu vattnad både med dryck och bad, fast han tyckte badet var onödigt låter han hälsa.
Ha det så bra kram Petra.
2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Det var en rejäl promenad som både du och Max fick. Inte konstigt att han var törstig. Hoppas nu att det blir ett besök i gamla Linköping i sommar. Det hör liksom till.
Kul att du gillar armbanden. vill ni ha flera färger?
Kramar

Paula sa...

Hej syster yster. Familjen och jag tänkte ta en tur uppåt Östergötland på söndag. Tänkte höra om ni hinner träffas lite? På söndag kväll eller tisdag kväll(tror jag det blir, om det inte blir en natt till någonstans). vi ska till Kolmården mån+tis med övernattning på Kolmårdens eget hotell. P.S det ser verkligen mysigt ut i gamla Linköping D.S. Kram kram