söndag 30 maj 2010

Grattis alla mammor!

Vaknade av att familjen kom med frukost på sängen och gratulerade på mors dag. Fick det fina handgjorda glaset av tjejerna, blir perfekt till sommardrinken i sommar. De vet vad mamma vill ha och rosa dessutom TACK!

Sedan åkte mannen och jag iväg till det stora köpområdet här i stan för att titta på lagerutförsäljning som de skulle ha på JYSK. Kom dock lite för tidigt så de hade inte öppnat ännu, vi gick då in på Plantagen som ligger brevid för att slå ihjäl tiden och kika lite....... Det blev Hortensian på bilden ovan och...


......underbar luktpion och en uppstammad ros samt sättpotatis och en blomma till svärmor. Så det blev en liten titt som kostade lite mer än vad lagerförsäljningen gjorde lite senare kan jag säga.



Annars har stor del av tiden i helgen tillbringats på landet med arbete i trädgården eftersom det fortfarande pågår byggarbete inomhus tyvärr. Men vi har nog aldrig fått så mycket gjort i trädgården någon vår som i år. Alla träd som skymde utsikten är numera nersågade och massa ris och annat är rensat. Vi hann också med lite avkoppling och fika i trädgården när solen tittade fram. Ha det så bra kram Petra.




2 kommentarer:

Paula sa...

Det låter som en trevlig dag. Själv hade jag glömt av att det var mors dag. Kom på det på kvällen när sönerna redan sov. J var ju i Norge också, men jag firade iofs med några Ballerina kladdkaka =) kram

MårsArt sa...

Fint glas du fick av tjejerna. Nu får P se till att det finns något att hälla i...
Ser att ni gallrat ut ner mot sjön.
Kram