fredag 12 februari 2010

Ett sömnigt inlägg.

Idag har jag och P varit lediga tillsammans på förmiddagen, kors i taket. Då passade vi på att uppgradera våra sängar och sängkläder. P har länge klagat på att han får ont i ryggen och sover illa av sin inte allt för gamla säng och det var så det hela började. Han hade sett en sådan resårmadrass som vi redan har fast på jätterea och en mjukare variant än den som han redan hade tidigare. Det blev den madrassen och nya duntäcken till hela familjen. Jag och döttrarna fick extra varma eftersom vi har en tendens till att frysa ( särskilt jag som fryser jämt). P köpte ett sommarduntäcke, (alltså inte riktigt lika frusen).
Sen blev det påslakan,örngott och lakan till oss i dubbla uppsättningar från Gripsholm en sort som de har haft på många av de hotell som vi bott på och som vi då har tyckt varit supersköna.

Barnen fick också nya kläder till sängen från Kronenburg lyx, också de verkar jättesköna och är dessutom fina att titta på. Kan säga att de blev rätt nöjda när de kom hem från skolan idag och sängarna var bäddade med nya täcken och påslakan.


Här är våra sängar bäddade i de nya kläderna och täckena (lite knöligt pga att en viss liten hund som inte fick något nytt var lite avundsjuk och därför passade på att testa våra i stället).
Nu sitter jag här och bara väntar på att få prova dessa underverk men det lär nog dröja eftersom döttrarna är ute på festligheter och ska bli hämtade om några timmar och mannen jobbar och får vänta han också. I morgon och på Söndag ska vi ut och fara igen på handboll så klart så det blir inte många timmar i sängarna i natt, men vi hinner väl.
Ha en bra helg kram Petra.

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Om jag skulle komma upp och provligga...ser både skönt och snyggt ut! Maxxen är ju för rolig!
Kramar till er

Paula sa...

Hej, Det ser som mamma skrev väldigt skönt ut. Jag skulle nog behöva uppgradera lite här också. Kram till er=)