måndag 15 februari 2010

Tråkig väntan.

Sitter på jobbet just nu och väntar på att mannen och stora dottern ska höra av sig. De har tillbringat de senaste timmarna på akuten här i stan. Vi var ju ute på handbollsäventyr i helgen och J skadade sig i ett finger och mamma sjuksköterska trodde att det var en kraftig stukning och spjälkade det lite snyggt. Idag två dagar senare kan hon fortfarande inte böja eller sträcka på fingret, det är svullet och gör mycket ont samt har antagit en blå/lila/svart färg, så vi får väl se vad röntgen visar nu då. Hemma ligger lillasyster med feber och förkylning alldeles själv så det känns inte alls kul att sitta där jag sitter nu.

Här är en bild från vår balkong i maj förra året, gud vad man längtar. Just nu ligger balkonglådan nerramlad på balkonggolvet eftersom hållarna gav vika pga att lådan blev för tung med all snö och ramlade ner. Men snart så är vi där igen och i väntan kan man ju passa på att gå med i vårteckenutmaningen (se bild i högerspalten).


Hemma är det lite upp och ner med ordningen just nu eftersom jag har fyllt vardagsrummet med tjugo balar med toa och hushållsrullar som väntar på leverans. Vi brukar säga på jobbet att det hela tiden pågår så mycket olika typer av försäljning allt ifrån stödstrumpor, möbler, honung underkläder och i detta fallet papper så vi snart inte behöver handla någon annanstans än på jobbet.
Ha det så bra kram Petra.


4 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Det låter inte bra med C:s finger,
och stackars J-är det influensa?
Men visst är det så att allt kommer på en och samma gång, när det är som mest olämpligt...men det är ju så livet är.
(Du har förresten ett ärr i pannan...hmm)
Kryapåerkramar

hemma på Hasselgatan sa...

Oj då, har vaknat till nu(man ska INTE kommentera TIDIGT på dán!!!
Ser nu att det är J som skadat fingret och C som är sjuk. Teflonhjärna...jag alltså!
Kramar

Paula sa...

Hoppas tjejerna blir bättre snart. kram

Anonym sa...

extremt smickrande bild... tack mamma <3<3<3<3<3 /J