fredag 1 januari 2010

Ut med det ONDA och in med det GODA

Den senaste veckan har familjen legat i maginfluensa en i taget har vi löst av varandra. Det får väl ändå stå för det onda tycker jag, för när man är mitt uppe i det känns det som något monster bor inom en och har belägrat hela huset. Men nu idag på självaste nyårsafton är äntligen alla friska och alla basilusker är förhoppningsvis utstädade.
Nästa bild som är våran våg vet jag inte om det symboliserar det onda eller det goda, det är väl lite av bägge antar jag. Även i år så är väl ett av de så kallade nyårslöftena att äta bättre, motionera mera och på köpet gå ner lite i vikt. Vi får se hur det går, får nog börja på en dagbok likt Birget Jones med olika kilon upp och ner ( röker ju som tur är inte).

Sista hyacinten för i år på väggen och ljusbricka på diskbänken, så det blir lite mys medan det sista fixet på nyårsmiddagen blir klart. Provade för första gången att göra panacotta till efterätt som blev lyckad som tur var (inte så smart att prova något nytt på nyårsafton annars).


Tack för året som varit och välkommen till ett nytt härligt 2010!
Ha det så bra kram Petra!2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Morrn´, du var snabb med inlägg på det nya året.
Här i stan sköts det hej vilt kl 24.00. Ingen lågkonjunktur inte...
Jobbigt med maginfluensa, skönt att ni är friska nu.(är ju annars en effektiv bantningskur...)
Ger aldrig nyårslöften, men att äta RÄTT är ju inte FEL(??!!)
Önskar er ett fint 2010.
Kramar

Paula sa...

Ja magsjuka är ju verkligen inte roligt när man är mitt i det. Vi verkar ha åkt på förkylningar med ont i halsen och feber. Lagom nu till skolstarten på måndag...
Ha det bra. Kram