söndag 17 januari 2010

På promenad....

genom stan tjalalala la lala la laa, nja inte genom stan kanske men i närområdet där vi bor i alla fall vilket är ganska så centralt. Tog med lilla hunden på långpromenad igår nu när man törs sticka ut näsan igen eftersom termometern bara visar på -2 grader.

Det kalla vädret som har varit gör i alla fall att det är fantastiskt vackert ute, i dag har visst det mesta av det vita på träden försvunnit ser jag, men igår var det så här fint.

Vår promenad fortsatte som den ofta gör genom den gamla staden som är uppbyggd här och som känns som en härlig tillbakablick på det som varit förr.Här börjar vi närma oss det kära hemmet igen (skönt tycker Max som inte uppskattar snöröjningen här i stan). De här husen är det lite Engelska radhus över tycker jag och de är så söta, men inte så stora.Äntligen hemma igen i hallen och till middag som mannen fixat medan vi var ute samt lite väl förkänt vila.
Ha det så bra kram Petra!
2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Tjalalala...på promenad i Gamla Linköping, ser jag. Fuskigt tycker jag. Jag vill också! Och så trevliga Valla...Hos oss blåser mössan av om man går ut. Isvindar från Vättern går genom märg och ben. Inte alls skönt fast det bara är -2.
Kramar

Paula sa...

Jag håller tummarna för att ingen annan i familjen ska åka på magsjukan nu. Jag har tittat på det där på landet programmet också. Känner mig nästan besatt av såna program. Man skulle nog jobba med hus på ngt sätt?! Känner mig sugen på att hitta ett hus utomlands som man kan hyra ut när man inte är där. Det hade varit en början =) Kram