söndag 20 december 2009

Ute är mörkt och kallt......

i alla husen lyser det överallt, de tända ljusen. På byrån hemma i hallen stod en skål i fattigmanssilver med lite smått i. Observera stod, för nu är den förflyttad till säkrare plats. På denna byrå passar det nämligen alldeles utmärkt att slänga mössor och vantar när man kommer hem, vilket gör att dessa små sträva stjärnor som ska ligga i skålen kan hittas lite överallt bla på golvet utanför ytterdörren?? ( På denna bild kan man se att en stjärna är på väg bort ut ur bilden i vänstra hörnet). Idag står det ett "än så länge" litet vitt tåligt Walter hus.
Kallt var ordet, igår morse när jag skulle cykla hem från jobbet visade termometern på 18,5 grader kallt. Gissa om jag var glad att jag hade dragit på mej termobyxor och dunjacka? Det var rätt gissat jag var glad och kom hem med alla kroppsdelar mer eller mindre intakta och kröp ner med värmekudde och långärmat i sängen. Snart är det dax igen att ta sig hemåt men denna morgon visar termometern på mer rimliga 10,5 minusgrader.

Nu är jag ledig några nätter igen och ska göra de sista förberedelserna inför julen. Lite paket återstår och köttbullar ska rullas och mera godis ska tillverkas samt lite annat smått och gott.


Ha det så bra nu och stressa inte för mycket, julen ska vara en härlig tid tillsammans.
God JUL om vi inte hörs innan dess kram Petra.1 kommentar:

hemma på Hasselgatan sa...

OJOJ, såå kallt! Du vet att jag fryser bara jag TITTAR på termometern(idag minus 9,5)men hoppas vi får en VIT jul!
Att du kan cykla...
Haha, ser framför mig hur stjärnorna rymmer...
Jag ska "julpiffa" lite till idag, sedan till väninna M på em på lite varm glögg.
Kraaamar