torsdag 20 augusti 2009

Klinikresa

Ja nu har jag varit iväg på resa med jobbet, det sker en gång vart annat år och brukar vara en trevlig tillställning. I år gick resa till Medevi brunn som är en gammal bruksmiljö med massa små hus i olika storlekar och färger. Två av kungabarnen ska visst vara konfirmerade i kyrkan här tror jag.
Här är ett av husen i medevi dock inte det som vi bodde i ( har inte lyckats föra över mina bilder från mobilen till datorn, men jag får väl återkomma med dessa bilder). Det var en otrolig blandning av stilar och standard på husen, alla höll väl inte toppklass precis men charmigt var det.

Här är en bild från ett av rummen som nog var av lite bättre klass. På tal om klass så skulle kära kompisen Brillan och jag dela rum nr 7, och gick där och letade lite när jag fick se siffran 7 på en liten dörr. Innanför dörren var en toalett och dusch hmm.. men när vi tittade runt lite till så såg vi en till dörr med 7 på sig och det var vårt rum som höll helt okey standard men inte var det mest välstädade kanske (den första nr7 var dock vår dusch och toa). Maten var helt underbar liksom sällskapet med härliga kollegor. Underhållningen stod en kille för som vi hade även på vår förra klinikresa, han är väldigt bra och börjar med musikfrågor och musikkryss för att sedan avsluta med musik att dansa till. Han kom ihåg oss sedan förra resan vi hade och tyckte vi var ett härligt gäng ( vilket vi såklart är) men undrar hur det kom sig att han kom ihåg just oss????.

Ha det så bra kram Petra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej syster nu har jag också startat en blogg. Du får vara så snäll och länka dit =)

http://paulaofsweden.blogspot.com

puss o kram