tisdag 4 augusti 2009

Invasion på landet.

I helgen som var skulle landet invaderas av min syster och hennes tre söner samt min egen familj ingen annan var tanken och vad händer? Vi kommer ut dit och har packat in alla saker så går vi ut lite i trädgården men vi märker snart att vi inte är ensamma. Luften är full av små surrande och stickande.........myggor, ja just det och en explosion av dessa dessutom. Jag bara undrar var det inte i Dalarna och norr ut detta fenomen hade uppstått? Här är en av utegrupperna som vi kunde ha suttit vid om vi hade haft mygghattar som räckte till alla, vilket vi inte hade.
I stället blev det en del tid på altanen som fortfarande är under omvandlings och funderings stadiet. Att golvet ska läggas om är vi helt på det klara med men sen är vi lite osäkra på vad det gäller att bygga ut och hur i så fall.

Här är en närbild på altanen, jättemysig när det bara är familjen men lite för trång när man är flera. Korgsoffan är en gammal trotjänare från mitt flickrum och är numera vitmålad. Krukan är en favorit och är målad av mamma.


Här är en bit av hallen som är ett tillbygge av den hallen som fanns. Anledningen till att vi byggde till är dörren till höger som leder till toaletten och duschen. Det är lite småfix kvar att göra där. Observera myggnätet för dörren, vi brukar ju inte vara helt mygglösa annars heller men denna invasion var det värsta tänkbara. Men vi tar nya tag till helgen och åker ut igen med några kompisar, fast jag ska för säkerhets skull åka till rusta och ladda med insektslampor.
Ha det så bra och hoppas ni undkommit invasionen kram Petra.1 kommentar:

Anonym sa...

Brillan undrade om blåbärskorgen. Kan måla en åt henne om hon vill. Man blir ALDRIG färdig med en sommarstuga (sa morfar). Det är alltid något projekt på G.
Å du, VISSA får INTE myggbett...kraaam A