lördag 12 februari 2011

Vår?

 Jaha! så trodde man att våren äntligen var på gång när kompisen L kom och sa att hon hittat årets första tussilago. Det var knappt att vi trodde henne , men bildbevis fanns i form av ett kort på mobilen. Hur härligt som helst och det kändes varmt i hela kroppen en hel dag. För nu har årstiden återgått till det normala igen och snön och vinden har yrt hela dagen blä! Endast M är glad som tränar till wasaloppet (hm, det finns väl rullskidor eller?).
 Snart är det återigen dax för ett litet äventyr, och denna gången går flyget till Bergen. Jag ska vara där och jobba en vecka på sjukhuset, lite blandade avdelningar blir det nog som sist, det ska bli  kul och nervöst.
Tillbaka till våren igen, för nu har kära B och jag suttit här på nattakröken och beställt fröblandningar på nätet. Vi upptäckte när allt var beställt att det nog blir en 1000 frö per person, så nu hoppas vi att man kan så det direkt på friland eftersom ingen av oss har så många krukor eller har plats för detta. Men det blir nog fint när det blir färdigt hoppas vi.
Ha det så bra kram Petra.

3 kommentarer:

Vit dröm sa...

Ja tyvärr blev det ju ingen vår...än! Men hoppas hoppas den kommer snart!:)
Ha en mysig lördagskväll!
Kram Anna

hemma på Hasselgatan sa...

Man vet ju att det gror där nere under snön-bara att vänta, och att leva i och glädjas åt nuet.
Tuffa, duktiga Petra, Norge igen.
Angående alla frön, får väl se resultatet i sommar...?
Kramar

Junitjej sa...

Fick Linda använda din bild? Jag tänkte på upphovsrättslagen. Hon har säkert redan frågat eftersom hon känner till den lagen.
http://lindablom.se/2012/march/pysslig.html