lördag 5 februari 2011

Längtan


Nu var det visst länge sedan det blev ett inlägg, men nu ska det bli ändring på det igen. Här liksom hos många andra längtas det efter våren. Var ute och kollade till vår stuga idag och där var det inte så vårlikt utan det var väldigt mycket snö kvar och blåste halv storm. Ett litet glädjeämne var i alla fall min lilla julros som jag köpte i höstas, den kämpar på och har knoppar på gång, de är väl helt fantastiska?
Har en liten plan på att skaffa nytt vardagsporslin och letar för fullt just nu, men gud vad svårt det är. Det finns ju hur mycket som helst att välja på klassiskt, trendigt, romantiskt och i väldigt varierande prisklasser hjälp!!! Porslinet på bilden ovanför (swedish grace) tycker jag jättemycket om men........ja, vi får se fortsättning följer.Här är klockan nu 03.20 på natten och det är inte utan att man längtar lite efter sängen. Men det är bara att kämpa på jag har ju tre nätter till kvar.


Ha det så bra kram Petra.

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Här är en till som längtar efter vår och sol.
Syster P har Swedish Grace, är så snygg servis.
Låter jobbigt att jobba så många nätter, att du orkar!
Kramar

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

kram

Viveka på Humlebacken