onsdag 15 december 2010

Hemma på min gata.....

Har vi hamnat lite på efterkälken i år när det gäller att fixa inför julen, den där riktiga julkänslan har liksom inte drabbat mej än. Egenhändigt gjord kudde har i alla fall fått komma fram i fåtöljen.
Här kommer en julfin bild från någon tidskrift (minns tyvärr inte vilken). Ett säkert tecken på att det börjar bli jul här är när de börjar sälja granar utanför där vi bor då känns det som man bor i en av Astrid Lindgrens sagor. Madicken eller Lotta på Bråkmakargatan kanske men det gör vi ju inte utan ganska långt ifrån dessa idyller. Men mysigt är det.


Här utanför har de också spolat en skridskobana som kvarterets ungar använder flitigt, men jag skonar nog grannar och övriga med min skridskoåkning som behöver en liten finputsning innan den tål att visas upp.

Något som aldrig saknas här hemma är levande ljus, och det gör vilken försenad julpiffad boning som helst till väldigt mysig och varm.
Ha det så bra och var rädda om varandra kram Petra.

1 kommentar:

hemma på Hasselgatan sa...

Låter mysigt där uppe.
Jasså, man spolar skridskobanor i kvarteren i Linköping. Det är så mysigt med skridskobanor i kvarteren. Tyvärr inte här i kommunen(snålhet?)
Vår goa vaktmästare på skolan har spolat en "plätt" så att åtminstone barnen på skolan kan åka.
Apropå din skridskoåkning...
Du har ju ett kort ritat som föreställer dig...
Nu längtar jag hem till er i Linköping och Gamla Linköping.
Kramar