onsdag 16 december 2015

Julfest

Så har man varit på fest igen och denna gång med det här härliga gänget. Det var mitt bonusjobb som hade sin årliga julfest.
Vi började hemma hos chefen med lite mingel med bubbel och tilltugg. Som vanligt visste vi inte om vi skulle bli kvar där eller om vi skulle åka vidare. Alltid stort hysch hysch om detta. Alla spekulerar vilt om eventuellt mål.
Huset han bor i vår härliga chef är som gjort för jul och julfest. Han och hans K hade dessutom gjort det så mysigt i hela huset. Att gatan går i julens tecken med ljus i träd och de finaste små radhus i engelsk stil (finaste gatan i stan enl. mej).gör ju inte saken sämre.
Denna gången skulle vi dock åka vidare till nästa fina ställe som var söderköpings brunn för att äta ett super gott julbord och svänga våra lurviga lite.
Även detta i en underbar miljö med bästa sällskapet. (Bilder lånade från söderköpings brunns hemsida). Mätta och belåtna åkte vi sedan hem till vår stad igen.
Tack finaste chefen för denna gången!

2 kommentarer:

MårsArt sa...

Men så trevligt du har haft det! Och på absolut finaste gatan i stan, särskilt i jultider! Och Söderköpings brunn! Åhhhhh!!!
Kram

Paula Mårs Chibba sa...

Det verkar ha varit lyckat! Och Söderköping är ju så mysigt saknar det ibland :-) kram