söndag 28 juni 2015

sommarvärme


I dag har det varit en helt underbar dag med 27 grader i skuggan, det är knappt man törs säga det men nästan för varmt. Då är det viktigt med vätskan och jag fick äntligen användning för min  vattenbehållare som jag köpte i våras på blomsterlandet.
Trädgården börjar nu äntligen likna något också efter diverse utgrävningar och ombyggnader. Här en av pionerna som blommar i all sin prakt.

Igår fick vi äntligen i båten också efter ca 4 rundor till macken och lite förhinder pga att vi hade missat att den årliga marknaden gick av stapeln just denna dag hm. Inte så kul att köra båttrailer i allt detta men det gick det med till sist. Kvällen avslutades med fisketur och en gädda infångad. Ingen hade problem med att somna den kvällen utan alla somnade gott utan John blund kan jag säga.
Nu är det bara jag och P kvar på landet, tjejerna med pojkvän har åkt in till stan för ännu en arbetsvecka, så är det när man pluggar. Jag går in på min sjätte semestervecka och P sin fjärde. Sitter på altanen och njuter med ett glas vitt vin och ser fram mot fortsatt härliga dagar. Kram Petra

2 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt med värmen och att kunna vara ute, vi längtar efter den här i Halmstad. Tjusig vattenbehållare. Hur länge är du ledig? Kram

Vitt och vanilj sa...

Ja det är härligt med lite värme. Är ledig 7v totalt, börjar jobba 17 juli igen.