onsdag 5 december 2012

Lite julfeeling.....

 Ingen tomte blev det på slussport 11 men en liten skridsko fick följa med hem. Den hänger just nu på det nyligen vitmålade skåpet i hallen och är så söt.
 I år har jag äntligen monterat ihop adventsstjärnan som jag fick av mamma för länge sedan. Det ångrar jag att jag inte har gjort tidigare för vi alla tycker att den lyser så fint.
 Flera projekt som äntligen blev av i år var julmarknaden i Gamla Linköping som vi var på i Söndags, men det måste jag säga att jag blev rätt besviken. Miljön var ju som vanligt fantastiskt men hittade inget som jag kunde tänka mej att köpa (vilket är ovanligt när det gäller mej).  Mannen däremot som inte tycker att han är med i mitt tomteförbud hittade just några sådana som han slog till på.
Idag blev det Lussebak här hemma med en sjuk dotter och den andra som hade 5? timmars håltimme. Här hemma är det lussedeg som vanliga bullar som gäller eftersom det är mycket godare, blev dock några traditionella också.
Ha det så bra kram Petra.

1 kommentar:

hemma på Hasselgatan sa...

Visst är stjärnan fin, men lite pillig att sätta ihop. Jaså, P köpte tomtar...! De vill jag se. Bullarna ser riktigt goda ut, här var det länge sedan det bakades något överhuvudtaget.
NEEEJ! Nu snöar det här IGEN! NU RÄCKER DET!!!
Kramar