lördag 19 maj 2012

Vad är väl en bal på slottet?

 Det började tidigt i morse med balfixet, min gulliga lillasyster kom redan kl.7.30 för att fixa till håret
i samma fina frisyr som det tränats på tidigare i veckan. Tre paket hårnålar och massor av hårspray senare såg det ut så här.
 Sedan bar det av till fotografering av alla hundratals baldeltagare nere vid Stångån som är det finaste centrala vatten som finns. (Här har det redan gått åt massor med näsdukar för en viss mamma). Förstår inte att det blir så känslosamt av allt det vackra, men det är väl som det ska vara den här perioden även om jag inte brukar vara så blödig av mej.
 Skönt! Här är äntligen fotograferingen slut och man kan tjuvträna lite på de stundande danserna och slappa en liten stund i det sköna vädret som vi prickat in.

Efter danserna som skedde inför flera tusen åskådare i ishallen bar det av i cabriolet till picknic i  trådgårdsföreningen med efterföljande rännstensgång.( Hoppas ni har det jättekul just nu på er middag och ännu mera dans). Ni har varit så duktiga i dag och under en lång tid innan med träningar som har blivit väldigt intensiva pga knäoperation som tog lång tid innan den tålde att dansas med.
Ha det så bra kram Petra.

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Finaste,gulligaste,vackraste J & pojkvän!!!
Jaha,så fick jag torka några tårar här på morgonen...hur blödig är man egentligen...
Hoppas att ni fick en underbar dag och kväll.
Vi kommer på studenten!
Kramar

Stenmur & Gärdsgård sa...

Ååå så fina bilder! Så mysigt att få gå på bal igen...förstår om ögonen blir glansiga, inte så konstigt...hu jag skulle störtböla...

Många kramar till dig!
Malin