fredag 30 december 2011

Nyårsfix

 En liten blomma fick det allt bli till bästa B med alldeles illgröna fingrar. Hon älskar och lyckas med det mesta inom trädgård ( några undantag i fröväg som inte blev så lyckat förra året, men skam den som ger sig).
 Blomman blev så söt att jag var tvungen att hasta iväg och köpa en till mej själv med, till och med mannen tyckte den var jättefin. Barnen som har gått och snorat lite smått här i några veckor är nog också tacksamma att hyacinterna nu sjunger på sista versen (det är dock inte helt säkert att snorandet beror på hyacinterna).

 Sprattel är också fixat i alkoholfri form eftersom jag jobbar och mannen är tonårsjour. Det visade sig dock att det var svårare att få tag på ett alkoholfritt alternativ en den riktiga varan, var i tre affärer innan jag hittade detta sprattel.
Nu är allt inhandlat och fixat och det är bara att vänta in det nya året. Här en klockkudde i kökssoffan som jag köpte på senaste resan till Stavanger i en jättemysig affär som heter Krymmehuset och som har nätbutik också.
 Ha det så bra nu kram Petra.

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Söt kopp med blomma. Klart du ska ha en själv också!
Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
Kramar

anette sa...

Verkligen jättesöt kopp med blomman i. God fortsättning på det nya året
Kram anette