fredag 24 september 2010

Favorithem

 Måste bara visa ett av mina favorithem som bo bedre gjorde reportage om för några år sedan.
 Hemmet ligger i Falsterbo med utsikt över vattnet och med en underbar trädgård som man kommer ut till genom dessa fantastiska altandörrar.
 Och här en bild från matplatsen och köket. Det vita golvet är målat med högglansig färg och går som en vit tråd genom de flesta av rummen, liksom de svarta och vita möblerna med detaljer i limegrönt.
Avslutningsvis en överblick från nedervåningen att drömma om. Tänk vad vilsamt det är med en genomtänkt tanke genom hela huset vad det gäller färger och saker som får stå framme. Ja där har i alla fall jag något att bita i ( eller bara fortsätta drömma). Känns inte helt aktuellt just nu med tonårsbarn, pojkvänner, träningsväskor , hund, yta, läge,tid och vilja. Är dock rätt nöjd ändå!
Ha det så bra kram Petra!

2 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Snyggt hem!
Var sak har sin tid som någon klok har sagt en gång.
Du har ju fullt upp just nu i livet, med två hus och allt som du räknar upp som ska hinnas med, men du har det ju ändå så mysigt både hemma och på landet.
Vad tror du barnen minns...ängsligt välstädat och perfekt eller ett hem med värme och trygghet och kanske inte alltid så välstädat.
Du är fantastisk på att fixa & göra saker!!!
Det finns inte många som kan mäta sig med dig!
Kraaaamar

Paula sa...

Jättefint hem. Jag drömmer också om ett fint hem med allt på sin plats. Men det kommer nog inte inträffa innan barnen flyttat hemifrån. Jag tycker ni fått det jättefint på landet nu, om man ser bilderna. kram