lördag 28 augusti 2010

Sensommar

Idag är det min födelsedag för vilken gång i ordningen kommer man snart inte ihåg ( eller vill inte). Vi har dock inte firat den idag utan ska fira lite längre fram eftersom mina tjejer åkte iväg på träningsläger efter skolan och blir borta hela helgen och mannen var på kurs i grannstaden hela dagen. Dessutom är jag och jobbar just nu, ingen bra timing alltså att fylla år just idag. Men tack alla söta som har skickat kort, ringt och messat.
Måste bara tipsa om en toppen sida med stick och virkbeskrivningar som jag besöker varje höst och vinter framför allt, där finns massor av mysiga mönster. Jag blir alltid så sugen på att ha något att pyssla med när det börjar bli lite kallare ute och man är mycket mera inomhus.

Något annat som kommer över mig när det blir höst är att jag tänker att jag ska bli lite mer huslig och baka allt bröd och koka långkok, safta och sylta mm, det brukar hålla i sig några veckor för att sedan återkomma i mera sällsynta anfall av en äpplekaka eller småfrallor.


Nej! det är inte klokt vad tiden går här sitter jag och skriver om hösten fast det var nyss som sommar semestern tog slut. Det gäller att ta vara på tiden och njuta varje stund för snart är den förbi.
Ha det så bra kram Petra.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Grattis ännu en gång.Det känns verkligen som att hösten är på gång. Vi får hoppas vi får njuta av en fin och solig höst. kram

Paula sa...

Oj jag råkade visst bli anonym...

hemma på Hasselgatan sa...

Hoppas att födelsedagen ändå blev bra!
Kommer upp med lite "saker" någon passande helg.
Kramar