måndag 21 september 2009

Härliga Höst

I kväll har vi suttit ute tilsammans P och jag, det var länge sedan eftersom jag har jobbat alldeles för mycket denna vecka ( ca 60 tim). Men i kväll var det helt underbart ute och då gäller det att passa på att njuta. Man kan inte tro att det är den 20:de september när det fortfarande är så sköna kvällar.
På eftermiddagen idag var kära svärföräldrarna här och fikade. De hade med sig en hel skål full av björnbär som nu ska avnjutas till frukost och ev sylt eller bakverk vi får se vad det blir och hur långt det räcker, det brukar försvinna rätt så fort hemma hos oss.

Tänkte försöka hinna ut till landet någon dag nu i veckan eftersom schemat inte är lika tidspressat som den förra veckan (än så länge). Där kan man gå ner i varv och det är inte så många måsten, och så har jag ju börjat måla en byrå där ute som jag gärna vill bli färdig med när inte den övriga familjen är med och måste tänka på att inte stöta emot osv. Har också en del andra projekt som jag skulle vilja fixa med ( på tal om att varva ner) innan det blir mer sällan som vi åker ut dit, men jag återkommer med detta.
Ha det så bra! Kram Petra.


1 kommentar:

hemma på Hasselgatan sa...

Visst är det härligt att hösten är så fin (fast i dag regnar det här).
Jag VILL INTE att vintern ska komma. Då vill jag gå i ide!!! (ok, kan väl vara vaken i advent och över jul...) Kramar