tisdag 19 oktober 2010

Höstfix

 Idag har jag varit på landet igen för att stöka undan det sista inför vintern. Elementen skruvades upp lite och värmekabeln i vatten ledningen sattes på, vill ju inte behöva uppleva att något fryser sönder i år igen. Vi håller tyvärr fortfarande på med vattenskadan från förra vintern när varmvattenberedaren i köket frös sönder ...hm inte kul kan jag meddela.
 När jag väl var hemma igen var jag frusen ända in i märgen och tände ljus överallt och stickade färdigt några påbörjade projekt i form av vantar och en lång härlig halsduk.
(Bild någonstans från nätet).
 Ingen krans som finns hemma hos mej, men den fick vara med för att den hade så härliga höstfärger.
Ha det så bra kram Petra.

måndag 4 oktober 2010

Resfeber


 Nu är det verkligen höst igen det känner man i luften och märker på de mörka kvällarna. Jag blir också lite extra huslig på hösten till alla familjemedlemmars stora glädje. Igår var det köksregionerna som fick besök i form av porterstek och hembakad äpplekaka med vaniljsås. Idag har jag lappat och lagat sådant som har legat ett tag (ett bra tag).Det blir även en del stickat framför tv'n på kvällarna vilket jag återkommer med.

Här är mina "små" guldklimpar på stranden i Falkenberg i somras, världens goaste. Måste bara ta med en bild eftersom jag sitter på jobbet och saknar dem. Värre lär det bli eftersom stora tjejen just nu är på väg till.....

........ Berlin och ska vara borta hela veckan, hemskt för mej men förhoppningsvis kul för henne. Det är första gången som hon åker iväg själv utanför Sveriges gränser utan familjen så det är klart att det känns lite pirrigt. Men hon är utrustad med både hängslen och livrem så det blir nog bra.
Ha det så bra kram Petra.